ΤΜΗΜΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του τμήματος χιονοδρομίας του ΑΚΟΛ πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, με τους καλύτερους οιωνούς, με δεδομένο τα φρεσκοχιονισμένα βουνά της περιοχής μας.

            Στην παρέα μας μετείχαν και αρκετοί γονείς, όπου με την τεχνική  βοήθεια του κ. Βασίλη Μαράλιου, παρακολούθησαν, με την προβολή φωτογραφιών, τις δραστηριότητες της προηγούμενης περιόδου.

            Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τους στόχους της νέας χιονοδρομική περίοδο.

            Τους μετέχοντες στη συνάντηση υποδέχθηκαν μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Ακριδόπουλο και τις προγραμματισμένες δραστηριότητες παρουσίασε η Έφορος του τμήματος Κα Σπέρυ Στάμου.

            Έκπληξη της συνάντησης ήταν η προσφορά μίας τεράστιας τούρτας “WORLD SNOW DAY”  του ζαχαροπλαστείου “ΧΑΡΙΤΕΣ” μέσω της οποίας γνωστοποιήθηκε η συμμετοχή του ΑΚΟΛ, στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (15 Ιανουαρίου 2017).

            Για τις προσφορές στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης οφείλουμε ευχαριστίες στον κ. Βασίλη Μαράλιο, το ζαχαροπλαστείο “ΧΑΡΙΤΕΣ”  και το καφέ “ΑΚΑΔΗΜΙΑ  PLUS FOOD & MOOD” για τη ζεστή φιλοξενία μας..

            Με την ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ & ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κράτα το