43η Κοπή Πίτας, για τον ΑΚΟΛ

Με κάθε επισημότητα και τη συμμετοχή αθλητών-τριών όλων των τμημάτων του ΑΚΟΛ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, για τεσσαρακοστή τρίτη χρονιά, η εκδήλωση κοπής πίτας του Ομίλου, η οποία φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λεβαδέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους γονείς των παιδιών, οι φίλοι του ΑΚΟΛ, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου & Δεύτερου Βαθμού, καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών φορέων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στις κερκίδες του γυμναστηρίου.

Αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων γυμναστικής, με τις πολύχρωμες στολές τους και τα εντυπωσιακά τους προγράμματα, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ των άλλων τόνισε, πως, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, νιώθουν ιδιαίτερη χαρά για τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών και ιδιαίτερα για τους γονείς τους που είναι αρωγοί στην προσπάθειά τους.

Αναφέρθηκε επίσης με ιδιαίτερη ικανοποίηση, στην είδηση-ενημέρωση από το Δήμο Λεβαδέων, για την επαναλειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου, η λειτουργία του οποίου είχε διακοπεί για  δεκατέσσερις μήνες περίπου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησής του.

Όπως συνηθίζεται, στην κοπή πίτα του ΑΚΟΛ, τιμήθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες για τις πανελλαδικές τους διακρίσεις. τη χρονιά που πέρασε.

Στο τμήμα στίβου

Αικατερίνη- Βενετσιάνα Πέτσα, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 600 μ., στην κατηγορία ΠΚ-Α

Σπύρος Μπενέτος, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 1000 μ. στην κατηγορία ΠΠ-Α

Για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη σκυτάλη 4Χ300, στην κατηγορία ΠΠ-Α, οι αθλητές: Νικόλαος Αιγινίτης, Αλέξανδρος Μπαλτιώτης, Σπύρος Μπενέτος & Ιωάννης Περγαντάς.

 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, οι αθλήτριες:

Αικατερίνη-Τσαμπίκα Καλέγκα & Βενετία Σύρου, για την κατάκτηση της 1ης Θέσης στο CHEERLEADING DOUBLE

Αικατερίνη-Τσαμπίκα Καλέγκα, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο SOLO CHEERLEADING.

Τιμητική πλακέτα επιδόθηκε και στον Γιώργο Διαλεκτό, για την κατάκτηση της 3ης πανελλαδικής θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων βουνού “Skyrunning”

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν και στους :

Ιατρό του ΑΚΟΛ, κ. Ιωάννη Περγαντά, για τις πολύτιμες  δωρεάν ιατρικές του υπηρεσίες, σ’ όλα τα παιδιά του ΑΚΟΛ,  καθώς και στον εκπρόσωπο της Αλουμίνιο Ελλάδος κ. Ιωάννη Καραβά, για τις οικονομικές χορηγίες της εταιρείας, απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου.

Το τυχερό “φλουρί” πήγε στο τμήμα του Στίβου!

Ευχαριστούμε Θερμά τους:

Δήμο Λεβαδέων, για την παραχώρηση του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου

Αρτοποιείο “Γέρος”

Ζαχαροπλαστείο “Χάριτες”

Ζαχαροπλαστείο “BELLISIMO”

Αθλητικά Είδη “Αγνιάδης Sports”

Κατάστημα “Τσιφής Γεώργιος

την εταιρεία “MELKART”

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν  στο στήσιμο και στο πρόγραμμα αυτής της γιορτής, και βέβαια όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Στην κλήρωση που έγιναν, οι τυχεροί αριθμοί είναι:

1ος λαχνός 639 – Υπολογιστής, προσφορά από το κατάστημα του κ. Αθανάσιου Βλάχου – Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ
2ος λαχνός 895 – Συνδρομή 2 μηνών για 1 άτομο στον Όμιλο
3ος λαχνός 170 – Συνδρομή 2 μηνών για 1 άτομο στον Όμιλο
Φωτογραφίες της εκδήλωσης  μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε από
Galley ID :290117
Password :ako17

 

 

                                                                                                                                Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κράτα το

Κράτα το